kupp_logo

Rule britannia! 27 oktober kl 17 Missionskyrkan, Linköping  - Linköpings akademiska orkester
dirigent: Merete ellegaard

Rule, Britannia! 
27 oktober kl. 17.00, Missionskyrkan, Linköping
Linköpings Akademiska Orkester
Dirigent: Merete Ellegaard
Solist: Christoph Schnaitmann, trombone
Kom och sörj eller fira Storbritanniens utträde ur EU ett halvår efter Brexit med Linköpings akademiska orkester. Vi bjuder på symfonisk musik som spänner från de tysta, karga skotska högländerna till det livliga folkmyllret i världsmetropolen London.

Marit Strindlund dirigerar Tolvskillingsoperan på Folkoperan! Premiär 11 september

PREMIÄR  11 SEPT PÅ FOLKOPERAN! KUPP!-medlem Marit Strindlund, chefsdirigent på Folkoperan, dirigerar Tolvskillingsoperan altererande med Jonas Nydesjö. En samproduktion mellan Folkoperan och Kulturhuset Stadsteatern . Läs mer på Folkoperans hemsida: https://www.folkoperan.se/pa-scen/tolvskillingsoperan

Nyhetsarkiv

Etikettmoln